Museot ja näyttelyt

Esinemuseo

Rakennus on entinen, vuonna 1814 rakennettu lainajyvästö eli siemenviljan varmuusvarasto. Tiedotamme erikseen museon aukiolosta mutta museossa on mahdollista vierailla myös erillisen sopimuksen mukaan.

Myllymuseo ja entinen meijeri – kesänäyttelytilat

Museo ja näyttelyt ovat avoinna kesäaikaan mutta vierailu on mahdollista myös erillisen sopimuksen mukaan.

Museoiden sijainnit

Tiedustelut:

• Erja Moore, erja ( piste ) moore ( at – merkki ) gmail ( piste ) com, p. 040 5774 776′
  • Timo Saarinen, timppas ( at – merkki ) kolumbus ( piste ) fi, p. 045 324 9010

Rääkkylä-Seura on saanut vuodesta 1963 lähtien toimineen esinemuseon rakennuksen ja esineet lahjoituksina. Ylläpidämme museota talkootyöllä ja lahjoitusvaroilla. Haluamme toiminnan jatkuvan, perinnetiedon säilyvän ja siirtyvän seuraaville sukupolville.